Een website op maat aan een voordelige prijs

Dankzij onze innovatieve technologie die we de voorbije 3 jaar hebben ontwikkeld, kunnen we je een website van hoge kwaliteit aanbieden aan een voordelige prijs.

Informatieaanvraag

Een professionele en efficiënte website

De digitale wereld is voortdurend in verandering en websites van vandaag zijn niet dezelfde als die van morgen. Wij creëren websites met de laatste technologiën en trends en zorgen ook voor de nodige updates van je website.

Google zoekmachineoptimalisatie

Een mooie website is fijn, maar het is even belangrijk dat die ook gevonden wordt door toekomstige klanten. Ons team heeft ruime ervaring en expertise en gebruikt de nieuwste technieken om jou een maximale online zichtbaarheid te geven en jou bovenaan in de Google zoekresultaten weer te geven.

Je website is perfect te bekijken op smartphone en tablet

Meer dan 60 % van de internetgebruikers surft via een smartphone of tablet. De websites die TrustUp.be ontwikkelt zijn volledig aangepast en kunnen ook perfect op smartphone en tablet bekeken worden.

Veelgestelde vragen

Ja. TrustUp reserveert de domeinnaam op jouw naam. Je kunt die op elk moment recupereren.

Je kunt een deel van de inhoud van je website op eender welk moment en onbeperkt aanpassen: nieuws, banner, foto’s, referenties, etc.

Ja. De onkosten voor het creëren van een website worden als professionele marketingkosten gezien en zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Is jouw website aangepast aan de huidige trends? Kan je je website gemakkelijk aanpassen? Ben je goed zichbaar in Google? Als het antwoord op een van deze vragen ‘nee’ is, dan moet je zeker contact opnemen met ons. 

Wij verzorgen alles van A tot Z

Jij hebt geen tijd te verliezen en de digitale wereld is niet jouw specialiteit. Ons team zorgt voor alles: het schrijven van je teksten, het op maat creëren van jouw design, de technische integratie en het online zetten van je website.

Créez votre compte en quelques secondes

Essai sans aucun engagement.
Pas de carte bancaire nécessaire.