De software voor beheer en opvolging van bouwplaatsen.

Met TrustUp Pro Manager beheert u uw bouwplaatsen en berekent u hun rentabiliteit automatisch.

3.600 professionals maken meer dan 43.000 offertes per maand met TrustUp Pro

Centraliseer alle informatie over uw bouwplaats

De organisatie van uw bouwplaatsen kan snel een hel worden. TrustUp Pro stelt u in staat alle informatie over uw bouwplaats op één plek te centraliseren: documenten, planning, middelen, taken, informatie,…

Een zicht op de rentabiliteit en liquiditeit van elke bouwplaats

De voornaamste oorzaak van faillissement van een bouwbedrijf is een gebrek aan liquiditeit door een gebrek aan zicht op de cijfers van zijn bouwplaats. TrustUp Pro stelt u in staat uw marge en uw liquiditeit in real time te berekenen.

Maak uw voortgangsrapporten in enkele klikken

Voor sommige bouwplaatsen is het soms noodzakelijk om voortgangsrapporten te maken. TrustUp Pro maakt dit zeer eenvoudig. U kunt voor elke positie een voortgang in percentage of in hoeveelheden toevoegen. Vervolgens kan de voortgang elektronisch worden verzonden voor ondertekening door de opdrachtgever. Gemakkelijk, toch?

Stuur informatie van de bouwplaats terug

Communicatie met arbeiders en onderaannemers kan soms moeilijk zijn. TrustUp Pro biedt een instant messaging service voor elke nieuwe bouwplaats. Uw arbeiders kunnen u zo in real time op de hoogte houden van de voortgang van de bouwplaats.

TRUSTUP PRO IN UW ZAK

TrustUp Pro Manager is ook beschikbaar op uw smartphone of tablet!

Waarom kiezen voor TrustUp Pro Manager?

Gebruiksgemak

Votre beroep is niet informatica. Daarom werken we hard om u een zeer gebruiksvriendelijke tool aan te bieden.

Geen contract

We weten dat je niet altijd op kantoor bent. Daarom is TrustUp Pro naast uw computer ook beschikbaar op uw smartphone en tablet!

Onbeperkte ondersteuning

U moet zich concentreren op uw werk zonder u zorgen te maken over de rest. Wees gerust, bij TrustUp Pro Manager zijn onze adviseurs beschikbaar via e-mail, chat en telefoon.

Bouwplaatsopvolgingssoftware.

/

Test

/