Mockup Facturation NL

Een gebruiksvriendelijke app voor je facturatie

👷 De beste software voor offertes en facturatie in de bouwsector.

Mockup Facturation NL

Meer dan 3600 vakmannen en KMO's gebruiken TrustUp Pro

Ben je klaar om je leven als ondernemer te vergemakkelijken?

Een volledige tool, gemakkelijk en intuïtief! Ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers.

Maak op een eenvoudige manier al je offertes & facturen!

En je voorschotfacturen in 1 klik

Je zult offertes doorgaans 90% sneller opmaken dan met een tool als Excel. Zet je offertes in 1 klik om naar facturen, creditnota’s, leveringsbonnen of bestelbonnen.

Lanceer jezelf​

De beste software voor facturatie in de bouwsector.

Je offertes, facturen, bestelbonnen, leveringsbonnen en creditnota's in 1 klik.

Doeltreffende en gemakkelijk opvolging van je betalingen

Maak verbinding met je bankrekening

Dankzij de verbinding met je bank, wordt de status van je facturen automatisch geüpdated. Compatibel met meer dan 15 belgische banken.

Scan je aankopen

Gedaan met handmatige invoer! In 1 klik zet je je facturen in de software. ​

Maak een foto van je facturen en bonnetjes waardoor ze automatisch bij je te betalen facturen verschijnen. Je kunt alles sorteren, organiseren, wijzigen en zelfs doorsturen naar je boekhouder.

TrustUp Pro in je broekzak

Je kunt de TrustUp Pro Facturatiesoftware ook gebruiken met je smartphone of tablet

Enkele functionaliteiten

Je kunt al de producten en diensten die je aanbiedt op één centrale plaats opslaan zodat je ze nadien gemakkelijk opnieuw kunt selecteren in je nieuwe offertes en facturen.

Dankzij automatische betalingsherinneringen verlies je geen tijd meer met de opvolging van de betaling van je facturen. Maak verbinding met je bankrekening waardoor er automatisch betalingsherinneringen worden verstuurd vanuit onze software.

Selecteer het bedrag dat je in rekening wilt brengen via een voorschotfactuur en verstuur in 1 klik de voorschotfactuur naar je klant. Vervolgens krijg je een duidelijk overzicht van het resterend bedrag dat nog betaald dient te worden.

Geef je boekhouder toegang tot al je documenten of exporteer al je gegevens in enkele seconden.

Importeer in 1 klik je aankoopfacturen of verstuur ze naar je boekhouder. Zo kan je nauwkeurig opvolgen wanneer je je aankoopfacturen dient te betalen.

Volg in realtime je inkomsten op. In 1 oogopslag zie je het bedrag dat je nog dient te ontvangen alsook wat jij nog dient te betalen.

Op de werf of op je bureau, je kunt al je gegevens altijd en overal raadplegen vanaf je computer, tablet of smartphone.

Doordat je de aankoopprijs van je producten en diensten kan ingeven, zullen de precieze marges berekend worden in elke nieuwe offerte.

Je kunt kiezen uit verschillende templates die je verder kunt personaliseren met je logo, kleur, hoofding en voetteksten. Je kunt overigens voor elk type document een ander model kiezen!

Dankzij de software van TrustUp Pro win ik maandelijks ontzettend veel tijd, wel tientallen uren! Bovendien kom ik nu veel professioneler over dankzij de mooie documenten en de snellere reactie die ik aan klanten kan geven en dat alles aan een zeer schappelijke prijs

Johan, Zaakvoerder van JB Construct